Integraal consult met advies op maat

Sinds je je diagnose kreeg, staat je wereld op zijn kop.

Er komt veel informatie op je af – niet alleen vanuit het ziekenhuis, maar ook van buiten het ziekenhuis. Adviezen over voeding, supplementen en kruiden, acupunctuur, yoga of bioveldinterventies (bv Reiki).

Eén ding is voor jou duidelijk. Je wilt ook graag zélf wat doen om je tijdens de gehele behandeling zo goed mogelijk te blijven voelen.

Maar wat is goed om te doen en ook veilig? Wat helpt om klachten te verminderen? En hoe verbeter of behoud je je kwaliteit van leven?

Het integraal consult is een open gesprek waarin er alle ruimte is voor jouw behoeften en vragen. Bijvoorbeeld over misselijkheid, voeding en bewegen, slaap, stress en angst, neuropathie, vermoeidheid, leefstijl, supplementen, en complementaire zorg naast de reguliere behandeling.

Ik werk vanuit positieve gezondheid en breng mijn kennis in over welke behandelingen effectief en veilig zijn.  Na het gesprek ontvang je van mij een gedegen advies en een plan op maat.

Zo nodig kan ik je doorverwijzen naar een betrouwbare complementair werkende.

Hoe werkt het?

  • Kennismaking 15-30 minuten; gratis
  • Intake (60 minuten); ook online mogelijk.
  • Adviesplan op maat (dit ontvang je per mail na het consult) 
  • Tarief 70 euro, BTW-vrij. 

*Intake met advies ook online mogelijk
Betaling van de consulten loopt via bankoverschrijving na afloop van je consult. De factuur volgt per e-mail. Afzeggen of verzetten van een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos. Bij afzegging < 24 uur van tevoren wordt een 45 min consult in rekening gebracht

Wat heb je eraan?

Wat levert zo’n integraal consult je nu uiteindelijk op? Cliënten die je voorgingen ervaarden méér:

  • rust;
  • duidelijkheid;
  • regie;
  • balans.

Maak een gratis afspraak voor een kennismaking

Weten of integrale zorg bij je past? Of aan de slag met je leefstijl? Natuurcoaching ervaren? Maak een gratis afspraak om kennis te maken. Dit kan zowel online als in levenden lijve.

13 + 9 =

Heb je een vraag? Stel hem hier aan me